top of page

SOBRE NOSALTRES

Lleixius Dac S.L. és una empresa familiar, fundada a principis de la dècada dels seixanta per Domènech Alberch Casals (DAC), llicenciat en Química i que formava part d’una jove generació emprenedora, criada i formada en temps de postguerra, que van veure con s’obria un nou escenari d’innovació i progrés per a la creació empresarial.

Actualment Lleixius Dac es dedica a la fabricació i distribució de tot tipus de productes de neteja i desinfecció, tant per a la llar com per industries o institucions: lleixius, detergents i àcids.

Durant tots aquests anys hem evolucionat d’un procés de fabricació pràcticament manual, a un altre automatitzat al 100 per cent. Això els permet la fabricació d’uns 50.000  litres de producte elaborat diàriament.

Lleixius Dac s’enorgulleix d’haver estat durant tant de temps en el teixit industrial i associatiu de la població de Manlleu i  de Catalunya. El seu objectiu és continuar donant servei als seus clients i seguir creixent i evolucionant en un ram, a vegades oblidat, que té una gran importància en el món de la higiene i la salut. I fer-ho sempre amb processos respectuosos pel medi ambient.

Aquesta adaptació a les exigències del mercat en la fabricació de productes essencials, és el que ha permès seguir innovant cada dia. Al llarg de tots aquests anys ens hem esmerat per oferir als nostres clients una gamma de productes d'alta qualitat.


És per aixó que, paral·lelament a una constant adequació tecnològica, lleixius DAC aposta per una política de seguretat industrial i sostenibilitat mediambiental:

- L´'homologació d'envasos i taps de seguretat per a nens  UNE.EN-28317-1994 avalat per el Laboratori General d'Assaigs i Investigacions per a productes de risc.


- La conseció, per part de Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya, del REGISTRE SANITARI 37-C4278/CAT (autorització de lleixius DAC com a desinfectants d'aliments i aigües).


- L'adhesió de Lleixius DAC al gestionament medioambiental de residus industrials SIC.

 

Tots aquests són exemples que avalen el nostre afany de qualitat, servei i responsabilitat envers els nostres clients i la societat en general.

bottom of page